Meg og mitt

17. mar, 2018

Nå er det lenge siden jeg har fulgt opp denne siden. Sjokkert

Det skjer så innmari mye, og det er så kjekt. Stavanger Terapisenter begynner så smått å synes på kartet, og det er aktiviter der nesten hver uke utenom klienter, og det er kjempegøy.

Jeg har dratt spiritualistforeningen dit i form av at vi har spirituell workshop hver første mandag i måneden, hvor vi øver på mediumskap og healing. Så har vi samtalesirkel hver tredje tirsdag i måneden for de som ønsker seg et sted å samles å snakke om spiritualitet og hva det innebærer.

Når disse aktivitetene begynner å kræsje med Terapisenteret sine aktiviteter får vi flytte NSF opp i Toppen kantine disse to kveldene. Men enn så lenge har vi det fint på Terapisenteret. Forskjellen blir ikke veldig stor... kun en etasje opp Vinker

Jeg har også utvidet mitt tilbud til behandling. Kinesiologi - touch for health, Kranio Sakral terapi og Access Bars.

Gleder meg til fortsettelsen Smiler stort

 

10. jan, 2018

Godt nyttår godtfolk!

Nå er det nytt år og nye muligheter som det så fint heter. Jeg for min del har mange spennende prosjekter på gang. Kurs, aktiviteter på Stavanger Terapisenter, aktiviteter i Norsk SpiritualistForening både i Stavanger og på Bryne og nye behandlingmetoder som skal tas i bruk.

Jeg gleder meg!"

Vi jobber hele tiden med å få til foredrag og samlinger i Terapisenteret, og foreløpig vil jeg bruke de samme lokalene til samtalegrupper som skal startes i regi av spiritualistforeningen, og vi har alledere spirituelle workshops der i regi av spiritualistforeningen. Veldig gøy.

Jeg håper på godt besøkte arrangementer både i Spiritualistforeningen og på Terapisenteret. Mange baller i lufta....

Alle arrangementer legges også ut på facebook. Stavanger Terapisenter og Norsk Spiritualist Forening Avd Rogaland

SmilerHa himmelske visjoner og sett deg store mål! Utrolig hva man får til når man har fokus på det man ønsker Vinker

 

27. jul, 2017

Nå er jeg igang med opplæring på meridiansystemene våre.

Dette har jeg gledet meg til lenge! Jeg har gått til behandling mot stress og migrene for noen år tilbake, antistress massasje, og nå har behandleren gått med på å lære meg opp. Fantastisk. Smiler stortBarbro har holdt på med mye forskjellige alternative behandlingsmetoder i 40 år og sitter på så mye spennende kunnskap. Jeg har selvfølgelig ikke glemt de eteriske oljene....

Da blir det å jobbe forebyggende, men også redusere stress og stressymptomer ved å jobbe aktivt med meridianene, våre energibaner, deres tilhørende muskler og psykiske sammenheng. Med individuelt utvalgte eteriske oljer såklart.

En antistress massasje tar ca 1,5 time fra tuppen av tærne til toppen av hodet, og er bare helt utrolig herlig.

Så nå pugger jeg da.... 14 meridianer, deres tilhørende organer og muskler, når på døgnet de er mest aktive og den tilhørende psyken... Regner med at jeg må til med prøvekaniner igjen snart også. Dette blir travelt! Hurra! Vill

23. jun, 2017

Nå er jeg sertifisert AromaTouch behandler og gleder meg virkelig til å gjøre et dypdykk inn i oljeverden.

Ikke den oljeverden jeg har vært en del av de siste 13 år, men doTerra sin oljeverden, de eteriske oljene fra urter, frukter og planter. Det er en helt fantastisk verden.

Utover høsten skal jeg også gå i massasje/healing lære. Det skal bli så gøy! Jeg skal utvikle kompetansen på meridianene, musklene og massasjeteknikker og som sagt oljer.

Jeg vil bruke oljer og avslappende massasje i min behandling av stress og stressplager. Jeg har sjøl gått til antistressmassasje over lang tid pga migrene, og det hjalp virkelig. Nå er jeg heller ikke så stressa som jeg var i den tida, og jeg har kun migrene nå ift syklusen. Venter bare på at overgangsalderen skal komme, for jeg tenker jeg har gode verktøy til å hanskes med den. Vinker

Utover det er det store endringer i Stavanger Terapisenter fremover da vi utvider og knytter til oss flere kompetanser over sommeren. Vil vil få kompetanser på Gestalt terapi, manuell terapi, mer hypnoterapi, AromaTouch, coaching, helsecoaching... Og det vil bli holdt foredrag og kurs i våre lokaler utover høsten. August vil bli en knallspennende måned!

Men nå er det først sommer og noe ferie vil det bli. Skal en helg nordover til Nordreisa og halvannen uke hjem til østlandet. Skal bli kjekt å se familie og venner igjen. LikerHjerteSmiler

7. apr, 2017

Noe jeg synes er veldig kjekt er regresjon - gå tilbake, gjerne til tidligere liv.

Vi kan gå tilbake til tidligere liv bare for "gøy", for opplevelsens skyld, og vi kan gå tilbake i terapi ved behov. Jeg bruker mye regresjon sammen med hypnoterapi. Det er en veldig virkningsfull måte å finne rotårsak til problemer vi har idag, forløse de og plagene blir bedre eller borte.

Man trenger ikke alltid behandle traumer og problemer i en regresjon. Man kan også se på vaner og mønstre som gjentar seg gjennom flere liv, og kanskje kan de relateres til dette livet og gi svar på hvorfor man er som man er og gjør som man gjør. Bli bedre kjent med seg selv helt enkelt.

Min første opplevelse husker jeg fortsatt veldig godt. Jeg var en ung dame, klarte ikke helt å få tak i hvor jeg bodde, men det føltes som sydligere breddegrader. Jeg hadde en himmelblå (fantastisk flott farge) kjole på med stropper over skuldrene og rett ned. Et lett flagrende stoff, men ganske smal. Og jeg holdt hendene opp over hodet mot sola, som om jeg tilba sola eller noe.... følte meg igrunn veldig andektig.

Jeg var på et marked, eller torg å "handla". Dvs jeg hadde en slags kjerre jeg dro etter meg hvor jeg hadde fugl i bur på. And eller gås eller noe. Jeg veit ikke om jeg skulle selge eller om jeg hadde kjøpt. Fikk ikke frem noe penger, så det kan være byttehandel?

Neste trinn var mat... i huset der jeg bodde. Der var det mørkt, ikke mye stæsj og dill rundt. Så liksom ikke størrelsen på rommet. Kunne ikke se møbler eller noe, men et grovt gulv. Trur faktisk det var jordgulv, men bord var det. I tre, grovt tre. Og det jeg husker spesielt var maten. Jeg kunne kjenne at jeg tygde på noe kjøtt, at jeg likte det, men smaken klarer jeg ikke å sammenligne med noe.

Lurer på om jeg noen gang kommer til å spise noe som jeg kjenner igjen smaken på.....

Det var ikke mye egentlig jeg fikk opp, samtidig som jeg synes det var en hel haug, for jeg hadde ikke forventa noe som helst. Og det jeg opplever nå er at det blir lettere å lettere etterhvert som kroppen venner seg til å gå så dypt ned i avslapning at den slipper barrierene. Kroppen opplever at det er trygt og greit. Jeg ber i forkant om å holde ubehaglige opplevelser unna, så underbevisstheten tar meg til trygge steder.

Vi skulle gå til en hendelse i dette tidligere livet, og det var der jeg fikk opp følelsen av å tilbe sola, og så nedover kroppen min på den nydelige blå kjolen. Dvs, kjolen i seg selv var veldig enkel, men for en farge... Og jeg følte meg religiøs... skikkelig religiøs. Rett og slett sånn at grøsset litt når jeg kom tilbake til her og nå....VinkerEn spesiell og spennende opplevelse.

Nå kjører jeg og Jeanette, kollegaen min, sånne sesjoner med klienter. Vi har hatt en kveld, men vil komme til å kjøre flere. DEt er ganske kjekt å høre hva klientene opplever underveis, de som ønsker å dele vel og merke. Noen får til og med seg en aha-opplevelse  Smiler stort