Om meg

Hei. Kul

Jeg heter Bodil og begynner å bli godt voksen. Født i Solør i Hedmark, oppvokst i Drammen, men har bodd i Stavanger området siden 1995.

Min interesse for det alternative har vel egentlig alltid vært der, men det er først i de senere årene jeg har gjort noe konkret ut av det. Jeg leser mye, prøver å finne min vei gjennom jungelen......

I 2013/2014 gikk jeg Mediumskolen ved Siwisenteret på Figgjo hvor jeg etter eksamen ble sertifisert klarsynt medium, med godkjenning fra Norsk Eterisk Forbund. Jeg fikk innføring i Reiki healing i 2014, men jeg valgte også å gå Reikiskolen på Siwisenteret i 2015. Sommeren 2015 gjennomførte jeg kurs i holistisk healing i regi av Andre Kirsebom og er nå godkjent healer i Norsk spiritualist forening healingforbund (NSFH). Jeg jobber endel med readinger/ åndelig veiledning, og husrens som ligger mitt hjerte nært. Jeg jobber også endel med healing og fjernhealing.

Nå i 2016 har jeg gjort ferdig en utdanning i Hypnoterapi og regresjon. Dette er to ting jeg kjenner er veldig greit å kombinere med det jeg allerede har i "verktøykassa" mi. Og det er utrolig virkningsfullt og spennende. Jeg har også fått en innføring i EFT som ligner endel på TFT.

Tidligere har jeg lært TFT (tankefelt teknikk), og jeg opplever innimellom at det også er behov for TFT behandling når jeg har en healing, reading eller husrens. Det er mange forskjellige utfordringer folk har i hverdagen som kan behandles på forskjellige måter, og gode kombinasjoner er fint.

Nå har begynt å studere meridianene våre, deres tilhørende muskler og organer, samt psykiske tilhørighet. Dette vil inngå i behandling mot stress og stressymptomer, men også så mye mer.

Mange av disse tingene som interesserer meg utfyller hverandre til en fin helhetlig "behandlingsform" for å hjelpe folk å se sin situasjon, løse opp i spenninger og blokkeringer, og gjøre nødvendige endringer i livet sitt for å oppnå en balanse.

Jeg blir stadig forundret over alt som skjer mellom himmel og jord som vi normalt ikke legger merke til, alle "tilfeldigheter" som gjør at ting legger seg til rette for oss, og små detaljer i hverdagen som minner om morsomme, og mindre morsomme pek fra noen man ikke ser.

Jeg ser med spenning frem mot å drive mitt eget "firma", Medium Bodil Sæther, leker med tanken på navnebytte når jeg får flere bein å stå på. Først og fremt går jeg sammen med 1 hypnoterapaut til og starter Stavanger Terapi Senter hvor vi vil ha et bredt tilbud med forskjellige behandlingsformer. Idag dekker vi tilbudene Hypnoterapi og regresjon, mediumskap, healing, massasje, TFT, EFT, coaching, aromatouch behandling og hudpleie. Og vi ønsker å knytte til oss flere terapauter av forskjellig slag for å utvide tilbudet vårt. Stavanger Terapi Senter holder til i Hillevågsveien 14 i Stavanger.

Ta gjerne kontakt på mail medium.bodil@gmail.com eller telefon 476 21 399 for time til en reading, healing eller husrens, eller om du trenger behandling i form av hypnoterapi eller TFT. Vi blir alltids enige om tid. Jeg gleder meg til å kunne være til hjelp.

Stavanger Terapisenter består idag av Jeanette Egeli og jeg. Vi har kontorer i Hillevåg, Hillevågsveien 14. Vi har også egen hjemmeside og facebookgruppe.

 

 

Med vennlig hilsen

Bodil Sæther